top of page

Oriol Gonzàlez Crazy Trío

Després de ser acompanyant (Sideman) de renombrats músics com Matthew Simon, Josep Mª Farràs, Jay Wallis, Agustí Burriel, Manel Fortià, Christian Muenchinger, Horacio Fumero, Eladio Reinon, Joan Chamorro, Dave Mitchell, Nono fernàndez, Xavier Algans, Phillipe Haefliger, Xavier Figuerola, Joan Monné i un llarg etcétera…, i formar part de incontables projectes, formacions i gravacions, decideixo formar el meu propi Trio, en un format molt especial, i poder exterioritzar les meves inquietuds musicals per poder oferir un bon espectacle al oient.

Vaig decidir aquest format de Trio per poder realitzar una de les sonoritats menys escoltades en el Jazz i el Swing. El Trio amb Hammond, Saxo i Bateria. Una combinació diferent, però amb una fita molt concreta, oferir Swing, energia i diversió, i transportar al oient, a algun local de Chicago o Nova York, i retrovar-lo amb la diversió del Jazz, la qual sembla que últimament s´ha perdut.

Comparteixo aquest Trio amb 2 bons amics, en Jordi Griso, Trompetista i Pianista, que en aquesta formació, ens fà de Mestre del Teclat Hammond, sòlid i imaginatiu, i l´Ariel Vigo, argentí, bon amic i gran saxofonista alto,creatiu i espectacular.
El Trio porta el meu nom, i encara que jo en sigui el cap visible, no és la Bateria el eix vertebrador. 
Intentem que cada instrument del Trio es pugui expressar al màxim. Som un Trio de 3, no de 1+2.

La nostra intenció es fer arribar el Jazz al cor de la gent, i fer que cada concert sigui un moment de diversió i un moment inolvidable pel públic.

Entre el nostre repertori, presentem temes com, "Down By the Riverside", "Satin Doll", "Take the A Train", "When the Saints go Marching in", “Summertime”, “Moanin”, “A night in Tunisia”, “Caravan”, “Tin Tin Deo”, “On the Sunny Side of the Street”, “Sweet Emma”…seguint el llenguatge de la Tradició Jazzística Americana, desde el Jazz més Classic i Tradicional, passant pel Mainstream, Gospel i atrevint-nos amb algún New Orleans, però sempre, amb la original sonoritat del Trio. 
 

 


 

The Hanfris Quartet & Oriol Gonzàlez Crazy Trio
bottom of page